Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Aktiviteter

Alphakurs

Alphakursetpresenterer kjernen i den kristne tro, du får blant annet undervisning i temaer som «Hvem er Jesus?», «Hvorfor døde Jesus?», «Hvordan kan jeg vite at jeg tror?», og «Helbreder Gud i dag?». Kurset er for alle, men passer spesielt for deg som:
– er nysgjerrig på kristen tro
– er ny i kristen tro
– vil repetere den kristne troens innhold
– tror, men likevel tviler
Alpha er tverrkirkelig og arrangeres i de fleste typer menigheter. Over 
150.000 nordmenn har deltatt – også du er velkommen!

Neste kurs starter 18.01.22. Påmelding via kontaktsiden. Vi staser på at det blir mulig å delta fysisk, men du kan delta via Zoom. Merk at du da må oppgi eposteadressen din ved påmelding.

Kontaktgrupper

Likesom de første kristne brukte hjemmene som base for sine fellesskap, så har også vi to samlinger i måneden hvor vi samles rundt i forskjellige husfellesskap. Gruppene er inndelt litt i forhold til bosted og litt i forhold til type mennesker. Kontaktgruppene er stedet hvor alle kan komme til med sine tanker, erfaringer, utfordringer, vitnesbyrd og bønnebehov. Selvsagt har også den sosiale faktoren en vesentlig  betydning i disse gruppene. Derfor begynner alle samlingene med felles bespisning.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn